ARTVİN / HOPA - 14 Mart İlkokulu

May

Okulumuzda yapılan resim kursunun yıl sonu sergisi açılışı Hopa kaymakamı Sayın Abdullah ARSLANTÜRK ve  ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sezai AYDIN katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Sergimiz okul müdürleri, velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilerek yoğun ilgi görmüştür. Yıl boyunca öğrencilerimizi büyük özveri ile çalıştıran kurs öğretmenimiz Gül KUKUL ÖZGENÇ'i ve emek veren bütün kurs öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda Engelliler Haftası ilçe kutlama programını gerçekleşrtirdik.Hopa Kaymakamı Sayın Abdullah ARSLANTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sezai AYDIN, İlçe Protokol üyeleri, okul müdürleri ve velilerimizin katılım sağladığı programda özel öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sunumu izletildi, gösteriler yapıldı ve öğrencilerimize hediye takdim edildi.Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz , öğretmenimiz Nuriye BOSTAN eşliğinde "Anneler Günü" etkinliği gerçekleştirdi.

May

4-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nihal AKTAŞ ÇAKIR eşliğinde annelerine sürpriz etkinlik hazırladı. Velilerin katılımıyla anneler günü etkinliği gerçekleştirildi.

May

Milli Eğitim Bakanlığınca kamuoyunun görüşüne açılan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan ve bütüncül eğitim yaklaşımını temel alan yeni müfredatta beceri odaklı yaklaşım benimsendi.