ARTVİN / HOPA - 14 Mart İlkokulu

Kas

Okulumuz 3/C sınıfından Hümeyranur BELLİ ilkokullar arası "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" konulu resim yarışmasında ilçe 1. si olmuştur. Öğrencimiz Hümeyranur BELLİ'yi ailesini ve öğrermenlerini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz 2/B sınıfından Duru AYDIN ilkokullar arası "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" konulu resim yarışmasında ilçe 2. si olmuştur. Öğrencimiz Duru AYDIN'ı, ailesini ve öğrermenlerini tebrik ederiz.

CUMHURİYET BAYRAMI RESİM YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ

3/C SINIFINDAN HÜMEYRA NUR BELLİ

Okulumuz 3/C sınıfından Hümeyra Nur BELLİ ilkokullar arası 'Cumhuriyet' temalı resim yarışmasında ilçe üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimiz Hümeyra Nur BELLİ'yi, ailesini ve öğretmenlerini kutluyoruz.

İlköğretim haftası ilçe programımıza;

Kaymakamımız Sayın Gürkan ÜÇÜNCÜ, Belediye Başkanımız Sayın Taner EKMEKÇİ, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Adem ÇALIŞ, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hasan CAVİT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sezai AYDIN, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri katıldılar.

Misafirimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencilerinden Kayra Kaan ALTINKAYA "Dünya Çevre Günü" konulu resim yarışmasında il 2. si olmuştur.

Öğrencimiz Kayra'yı emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini gönülden tebrik ederiz.

Mrt

'14 MART HOPA'NIN KURTULUŞU' TEMALI RESİM YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİSİ 4/A SINIFINDAN EYLÜL KÖROĞLU, İLÇE İKİNCİSİ 4/D SINIFINDAN KAYRA KAAN ALTINKAYA

İlkokullar arası '14 Mart-Hopa'nın Kurtuluşu'' temalı resim yarışmasında, okulumuz 4/A sınıfından Eylül KÖROĞLU ilçe birincisi ve 4/D sınıfından Kayra Kaan ALTINKAYA  ilçe ikincisi olmuştur.

Eylül KÖROĞLU ve Kayra Kaan ALTINKAYA'yı, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI TEMALI RESİM YARIŞMASI İLÇE İKİNCİSİ 4/A SINIFINDAN FATMA BETÜL AKTAŞ

Okulumuz 4/A sınıfından Fatma Betül AKTAŞ ilkokullar arası 'İSTİKLAL MARŞI' temalı resim yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur.

Ödülünü Hopa Belediye Başkanı Taner EKMEKÇİ'den alan Fatma Betül AKTAŞ'ı, ailesini ve öğretmenlerini kutluyoruz.